söndag 9 augusti 2020

KM, Art, Barken till ända

Då så, har vi klarat av årets första "Art-tävling". 13 team till start den extremt varma augustidag. Grym uppslutning! Eftersom vi har lidit en brist av fina dagar den sista tiden märktes även detta av på båttrafiken vilket ställde till det en del för något team under kvällen. Men alla kom iland helskinnade & alla team hade fått fisk. 

I halvlek hade Team Olga ledningen. Vi hade fixat mackor till subventionerat pris från ICA i Smedjebacken. Efter pausen så var det ok att köra hela Barken vilket vissa tog tillfället i akt att göra.

01:00 hade vi en segrare denna heldag på sjön. 

Vinnare denna tävling blev Team Pekkonhunters, med en totallängd av 671cm, 2a, Team Olga 652cm & 3a, Team Barkensjöarnas FVOF med 602cm. 18 Abborrar, 27 Gäddor & 14 Gösar fick upp & vända ur djupet denna fiskedag.

Övriga Team:

Kling & Klang 601cm

Titan 575cm

Highland FF 559cm

Larsson 555cm

J.P Trolling 432cm

Kraken 432cm

Trubbelhugg 419cm

Gubbkilo Trolling 316cm

Fishit Sport & Fritid 127cm

Störst Gädda, J.P Trolling 114cm, Abborre J.P Trolling 41cm, Gös Pekkonhunters & Highland FF 78cm.

Grymt tack till alla sponsorer som gör att vi har något att tävla om varje gång, Fishit Sport & Fritid, Pling Reklam, Vårdcentral Engelbrekt, ICA Pilen i Smedjebacken, Båtshopen & Hoganders.

Har ni någon som kan tänkas vara med att sponsra till nästa tävling som är en 2 dagars art tävling på Siljan så är det mer än ok att fixa det. Meddela i så fall Pälle eller Andreas detta.

Väl mött & ett riktigt skitfiske fram till nästa batalj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar