måndag 27 november 2017

Säsongsavslutning 2017

Pallen 2017

Då var den officiellt över, Smedjebackens trollingklubbs säsong 2017. Det var ett gäng som lyckades ta sig ner till USABs lokal i lördags för lite prisutdelning med samkväm.
Utöver finfina penga-priser, till pallplatserna så sponsrade Synsam i Falun segrarna med varsitt par brillor. De fick även fick whiskyglas, t-shirts & teamnamnet med på skylten som hänger nere på hamnkontoret. Övriga priser sponsrade av Smedjebackens Kommun Näringslivsenheten, Ovako Smedjebacken, SECO, Pling Reklam & KVS lottades ut bland alla som var på plats.
Pokaler till störst fisk i respektive art delades också ut.

Team Olga, störs lax/öring
Team Trubbelhugg, störst Gös
Team Larsson, störst Gädda
Team Kraken, störst Abborre

Stort tack till alla som varit med denna säsong. Vi hoppas kunna locka fler deltagare under 2018 som vill vara med i våran klubb & tampas om KM segern!
Årsmötet kommer som vanligt hållas i februari. Kallelse till den kommer minst två veckor innan mötet. Frågor som man vill ska tas med på det måste inkomma till styrelsen innan utskick.

Med det sagt önskar styrelsen alla medlemmar & sponsorer en riktigt god jul, ett gott nytt år & ett riktigt skitfiske tills dess vi ses igen!

Halva Team Trubbelhugg
Prisbord

Storfiskare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar